ENGINEERING

Nauwgezet worden uitgangspunten geformuleerd om tot een efficiënt systeem te komen. De adviseurs van de Wilgengroep bekijken alle oplossingsrichtingen en bespreken de consequenties met de opdrachtgever. Vervolgens gaan onze ervaren engineers aan de slag en zorgen voor het complete voorbereidingstraject. Van mechanische tot elektrische lay-out. Van software op PLC tot op PC. Hierbij werkt Wilgengroep volgens de SCRUM-methode. Zo komen we samen tot een optimaal resultaat.

 INSTALLATIE

Na een goede voorbereiding start de installatie. Onder leiding van onze eerste monteur installeert Wilgengroep op locatie de complete hangbaan in al haar facetten inclusief de benodigde draagconstructie indien dit vereist is. Precies zoals afgestemd tijdens de engineeringsfase en in een zo kort mogelijke installatietijd. Na het in bedrijf stellen worden uw medewerkers opgeleid in het gebruik van het systeem. Zo haalt u als opdrachtgever het meeste resultaat uit uw installatie.

 SERVICE

Voorkomen van storingen. Dat is de inzet van onze geavanceerde service en onderhoud. Preventie dus. Wilgengroep is in staat het systeem van haar opdrachtgever 24/7 te monitoren en grijpt in zonder dat het productieproces wordt verstoord. Veelal merkt u het niet eens. En mocht het nodig zijn dan komen de ervaren medewerkers snel in actie waarbij stilstand zo veel mogelijk wordt voorkomen. De servicedesk is 24/7 bereikbaar, maakt gebruik van de modernste technieken en kan zo uiteindelijk op afstand de meeste storingen oplossen. Al dan niet in samenspraak met de gebruiker. Zo wordt uw productiecapaciteit optimaal gebruikt.

Weten wat Wilgengroep voor u kan betekenen? Neem contact op