LOGISTIEK

Wilgengroep ontwikkelt efficiënte logistieke systemen gebaseerd op geavanceerde hangbaantechniek. Voor de industrie en voor industriële wasserijen in het bijzonder. Wereldwijd.

PARTNERS

Wilgengroep is half jaren ’90 ontstaan uit een samenwerking tussen Dutch Conveyors en ECS systems. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf.

Daarnaast zijn Berg Hortimotive (logistieke systemen voor de glastuinbouw), B&R en Florinco (software voor de glastuinbouw) als (kennis-) partner aan Wilgengroep gelieerd. Deze samenwerkingen leiden tot kennisuitwisseling en kennisontwikkeling met één gezamenlijk doel: innovatieve logistieke oplossingen die resultaat opleveren.

HET VERSCHIL

In een competitieve markt wordt het verschil gemaakt door transport en logistiek. Een organisatie die precies weet waar haar goederen zijn of naar toe bewegen, opereert efficiënter en voorkomt verkwisting. Dat is de visie van Wilgengroep. Samen met partners in de keten willen we klantwaarde in de vorm van kwantificeerbaar resultaat bieden door de inzet van efficiënte logistieke systemen gebaseerd op hangbaan technologie gecombineerd met realtime informatievoorziening.
We vinden het dan ook onze missie om samen met opdrachtgevers, medewerkers en partners in de keten logistieke systemen te engineren, installeren en te onderhouden die zodanig functioneren dat ze het beoogde resultaat opleveren voor onze opdrachtgevers.

Dit doet Wilgengroep onafhankelijk, internationaal en op toekomstbestendige wijze. Hoewel de oorsprong van Wilgengroep is gelegen in de industriële wasserij zijn er steeds meer branches die de visie en de systemen van Wilgengroep omarmen. Zo is Wilgengroep ook actief in de glastuinbouw, veeteelt en de hout- en metaalbewerking.

Weten wat Wilgengroep voor u kan betekenen? Neem contact op